Livet

Är du trött?
Känns livet tomt?
Jämför du ditt liv med andras?
Lever du utan att verkligen leva?
Är du fast i en verklighet du inte vill?
Lever du livet utifrån vad andra tycker och tänker om dig?
Tänker du ofta att du är ett offer?
Skyller du på uppväxt? Föräldrar som aldrig var där.

Vill Du, den du verkligen är kliva fram och ta makten och det högsta ansvaret för din egen utveckling och liv?

Orsakerna är många till varför vi människor fortsätter trycka ner oss själva, hamna i destruktiva relationer, spela, använda droger, shoppa eller fly in i livets spinnande karusell.
Vi söker svar om vår inre olycka genom att ständigt titta utåt. Kanske kan en ny soffa ta bort ångesten, eller en ny väska. Vi vill ständigt ha mer och det liv vi lever gör oss allt olyckligare.
Jag vill hjälpa dig finna mening, hopp, tillit men framförallt mod till att leva det liv DU vill leva. Jag vill få dig att förstå att inga drömmar är så stora att de inte går att förverkliga. Jag vill få dig att inse att du besitter alla de gåvor, styrkor och möjligheter till att leva livet, på riktigt.

Jag lovar ingen smärtfri resa. Det gör ont att förändra, se mönster och bli medveten om sig själv, men befrielsen och möjligheterna som kommer med det är ovärderliga.
När du är redo, kanske nu, imorgon eller om ett år finns jag här och hjälper dig. Du bestämmer själv och blir det alltför jobbigt kan du alltid gå tillbaka till tryggheten, men de flesta stannar i sitt nyfunna centrum och liv. Det liv de alltid drömt om.

Växande ska inte kosta mer än att alla har råd. Mitt pris är 300kr för en timme.

Med så mycket kärlek,
Stephanie
Kontakta mig gärna vid frågor och funderingar.
Mejl@Stephaniebrown.se