Omaha, Nebraska, 11 augusti, 1988

Nebraska, Omaha, 11 augusti- En liten flicka, 2500g  för att vara exakt såg för första gången dagens förvirrande ljus.
Österlen, Simrishamn, 11 augusti – En liten kvinna, vikt okänd, ser för 31: e gången dagens förvirrande ljus.
Det har gått 31 år sedan jag kom till liv, och mycket har hänt under dessa, stundtals outhärdliga år, men här är jag. Vid liv, med en kropp som fortfarande bär mig framåt, trots att jag aldrig gett den möjligheter. Jag har aldrig känt att min ålder är riktig. Mestadels har jag känt mig äldre än jag varit. Kanske är det alla år av hårda läxor som gett mig en högre ålder, rent själsligt. Med åldern kommer insikter och jag måste säga att så är det, åtminstone i mitt fall.
Jag hade bestämt mig för att inte fylla 30. Livet ville annat, JAG VILLE annat. Jag bestämde mig för att jag visst ville fylla vuxen. Nu har jag också bestämt mig för att uthärda resan, livets resa. Tack för att jag får leva, jag kan inte påstå att jag älskar livet, men jag älskar det livet ger mig- lärdomar, utveckling, insikter OCH en hel hop med kärlek. Det är allt jag behöver. Det borde vara ALLT vi alla behöver.
I kärlek,

Share: