Rubriker ljuger aldrig

Rubriken ljuger aldrig. Det VET vi alla. Det som skrivs och blinkar neon är inget annat än sant.
Gå ner 10 kg på en vecka. Ät inga kolhydrater och såhär äter kändisarna för att bli smala, vackra och utan veck på magen.
Är du riktigt desperat efter de rätta råden, fettfria gröna bladen och träningen som bara en få skara utvalda är ämnade att veta, ja då kan man köpa hela tidningen och bli perfekt på direkten.

Jag vet inte hur många gånger jag googlat “Hur äter kändisar för att bli smala”

Jag vet inte hur många gånger jag googlat ”hur äter kändisarna för att bli smala”. Än mindre hur ofta jag aldrig fått ett enda riktigt svar på den högst oviktiga och ointelligenta fråga. Vem bryr sig?
Vem bryr sig överhuvudtaget om vad vem, kändis eller okändas äter…
Jo, en hel värld av ätstörda, självhatande, kroppshatande, trånande, jagande idioter. Jag och du. Vi bryr oss för vi vill också se ut som man gör när man snaskar gröna blad, ler mot solen och hurtigt beskriver antalet löprundor varje vecka.
”Gör man så löser sig alla världens problem”. Det vet alla. Svaret på livets gåta stavas perfekt kropp.
Hur har någon kunnat missa det i en värld fylld av just det budskapet?
Men om man fortfarande sitter här med en kropp som inte löst alla världens problem. Inte tusan har min jakt, efterapande och hets hjälpt ett enda problem. Snarare skapat tusen fler.
Alla de dieter jag följt varje ny vecka och tillslut varje ny dag. För så blir det. Ingen av dem har fungerat. De har bara triggat mig ännu mer, satt hårt mot redan hårt och sen lämnat mig tom, ensam och så satans bedragen.
Inte vakande jag upp som någon kändis med kropp att dö för. Snarare ännu mer desperat, olycklig och besluten om att JAG är fel.
Måste vara fel på min kropp. Alla andra kan ju tydligen vara smala, snygga, äta spenat och påstå att de aldrig har cravings efter FETT, KOLHYDRATER eller annat man absolut inte får äta.
Jag trodde i ett kort ögonblick att jag var ensam i min kroppsliga kamp.
Men inte då. Jag är definitivt inte ensam. Inte ens på snudd. Jag är högst omgiven och det är inget jag är glad för. Hur många är vi inte som googlat ”banta, gå ner i vikt, fasta, bli snygg, kräkas utan att det hörs, få platt mage”.. and so it continues.

“Tänk om vi inte var så lättlurade. Tänk om vi kunde lägga all den energin på annat, läs VIKTIGT!”

Tänk om vi inte var så lättlurade. Tänk om vi kunde lägga all den energin på annat, läs VIKTIGT!
Då hade virusfrågan varit löst för längesedan, månlandning något vi gjorde en gång i veckan och kroppen skulle lämnats i fred.
Vem är jag att drömma? Jo, jag är en kvinna som lagt hela mitt liv och värde kring en enda sak- kroppen!
Gör inte som jag. Det är inget vinnande koncept. Släng tidningen långt åt helvete och gör något vettigt.

“Släng tidningen långt åt helvete och gör något vettigt!”

Share: