Livscoaching

I nuläget tar Stephanie inte längre emot klienter.
Så fort hon är på svensk mark öppnas möjligheten åter. Tills dess, det finns ingen eller inget som hindrar DIG från att välja livet just nu.

Stephanie är åter tillgänglig från den 25 Mars.

Tryck här för: Coaching Flyer PDF

Är du trött? Känns livet tomt? Jämför du ditt liv med andras? Lever du utan att verkligen leva? Är du fast i en verklighet du inte vill? Lever du livet utifrån vad andra tycker och tänker om dig? Tänker du ofta att du är ett offer? Skyller du på uppväxt? Föräldrar som aldrig var där. Vill Du, den du verkligen är kliva fram och ta makten och det högsta ansvaret för din egen utveckling och liv?

Orsakerna är många till varför vi människor fortsätter trycka ner oss själva, hamna i destruktiva relationer, spela, använda droger, shoppa eller fly in i livets spinnande karusell.

Vi söker svar om vår inre olycka genom att ständigt titta utåt. Kanske kan en ny soffa ta bort ångesten, eller en ny väska. Vi vill ständigt ha mer och det liv vi lever gör oss allt olyckligare.

Jag vill hjälpa dig finna mening, hopp, tillit men framförallt mod till att leva det liv DU vill leva. Jag vill få dig att förstå att inga drömmar är så stora att de inte går att förverkliga. Jag vill få dig att inse att du besitter alla de gåvor, styrkor och möjligheter till att leva livet, på riktigt.

Jag lovar ingen smärtfri resa. Det gör ont att förändra, se mönster och bli medveten om sig själv, men befrielsen och möjligheterna som kommer med det är ovärderliga.

När du är redo, kanske nu, imorgon eller om ett år finns jag här och hjälper dig. Du bestämmer själv och blir det alltför jobbigt kan du alltid gå tillbaka till tryggheten, men de flesta stannar i sitt nyfunna centrum och liv. Det liv de alltid drömt om.

Växande ska inte kosta mer än att alla har råd. Mitt pris är 300kr för en timme.

Med så mycket kärlek,
Stephanie

Kontakta mig gärna vid frågor och funderingar.
Mejl@Stephaniebrown.se


Recensioner

Det är som jag alltid brukar säga till min man “Alla behöver en Stephanie i sina liv”. För av alla psykologer, läkare och terapeuter jag tidigare mött har S varit den enda som genuint förstått vad jag går igenom, givetvis som ett resultat av det hon själv gick och går igenom. Att prata med S är som att prata med en mycket nära vän. För trots alla jobbiga samtalsämnen vi betar av har S alltid en tendens att få en att skratta. Hon stöttar inte bara min process, hon validerar även mina känslor och konkretiserar mina problem. Men det som jag uppfattar är bäst med S är hur jordnära och ärlig hon är med precis allt. Jag har verkligen S att tacka för alla mina framsteg vad gäller min mentala hälsa. ❤️ 
/ Lynette Chavez Alvarez