Vi är alla ett

Jag är vinden som sveper runt din hjässa, precis som jag är stillheten som inte rör ett hårstrå förnär. Jag är löven som faller när sommar blir till höst, precis som jag är knopparna som blommar när våren blir sann. Jag är havet som stormar, precis som jag är det spegelblanka blå. Jag är vibrationerna i din stämma, precis som jag är tystanden när ord är sagda. Jag är skrattet som formar din mun till glädje, precis som jag är tårarna som ramlar längs din kind. Jag är kon som betar på ängen i full blom, precis som jag är ogräset du vill ha bort. Jag är hoppet som ger dig frid, precis som jag är hopplösheten som gör dig rädd. Jag är personen du möter i stressen och aldrig ger en blick, precis som jag är vännen du kramar och är glad att du fick. Jag är solen som stiger om dagen, precis som jag är månen när natten kommer. Jag är det enkla i livet, precis som jag är svårigheten du önskar du aldrig mött. Jag är lugnet i ditt inre, precis som jag är oron i ditt spända bröst. Jag är äpplet du vill plocka, precis som jag är kärnan du spottar ut. Jag är jorden du gräver, precis som jag är fröet du precis sått. Jag är mannen i bilen du önskar väck, precis som jag är kvinnan i sätet bredvid. Jag är lyckan som berusar dig varje gång, precis som jag är olyckan som sjunger mörkrets sång. Jag är allt det du ser, precis som du är allt det jag ser. Förstår du nu, att allt är ett.❤️

Share: